Om sponsorer

Vi i Dovre Marsjklubb er stolte av å ha et godt og fruktbart samarbeid med våre sponsorer. Noen av sponsorene støtter klubben direkte, mens andre sponser en eller flere av arrangementene våre. For å kunne arrangere de turmarsjene vi gjør, og samtidig drive en klubb i utvikling, trenger vi sponsorer. Det meste av arbeidet vi i klubben gjør, gjøres på dugnad, men enkelte ting koster penger og da er det kjekt å ha både lokale og nasjonale bedrifter som vet å sette pris på det vi gjør og som støtter det arbeidet. Turmarsj er for alle, og ekskluderer ingen, noe som gjør turmarsj til den ultimate, norske aktiviteten. Om du er gammel eller ung, i god eller dårlig form, det spiller ingen rolle. På de aller fleste turmarsjene kan man velge mellom ulike løyper, og man går i det tempoet man føler for selv, og nettopp det gjør turmarsj til en aktivitet alle kan være med på. I tillegg får man oppleve vakker, norsk natur, så hva mer kan man be om?

Her kan du lese mer om våre sponsorer og hvorfor de sponser oss.

Nidar

Nidar er en tradisjonsrik, norsk bedrift som de aller fleste kjenner. I over 100 år har Nidar laget sjokolade og annet godteri, til glede for både store og små. Nidar ble etablert så tidlig som i 1912, og har gjennom de siste 100 årene etablert seg som et av de mest kjente godterimerkene i Norge. Dette sier Nidar om samarbeidet med Dovre Marsjklubb: «Turmarsj er en tradisjonsrik, norsk aktivitet som passer for alle. Vi i Nidar er opptatte av tradisjon og ikke-ekskludering, og derfor har vi valgt å sponse Dovre Marsjklubb. Vi ønsker å oppfordre alle til å komme seg ut og oppleve den vakre naturen vi har i Norge, og gjennom turmarsj kan man det, samtidig som man møter nye turvenner.»

Dovre Motell

Dovre Motell ble etablert i 1960 av Arne og Astrid Haugerud, og har gjennom de siste snart 60 årene vært det naturlige overnattingsstedet på Dovre. I tillegg til motell, kan du finne bensinstasjon, kiosk og møterom her. Dovre Motell ligger vakkert plassert, med Dovrefjell rett utenfor døren. Herfra kan du legge ut på både korte og lange turer. Med flott natur og enkel fremkomst til noen av Norges vakreste steder som for eksempel Dovrefjell, Grimsdalen, Trollstigen, Geiranger og Strynefjellet, fins det kanskje ikke noe bedre sted å bo.

«Vi på Dovre Motell har vært samarbeidspartnere med Dovre Marsjklubb gjennom flere tiår, og det har vært et fruktbart og godt samarbeid for begge parter. Vi kan tilby turmarsjgåere det perfekte overnattingsstedet, enten i forbindelse med arrangementer som Dovremarsjen eller Dovrehelgen, eller når man skal legge ut på tur på egen hånd. Vi tilbyr svært gode priser under arrangementer i regi av Dovre Marsjklubb, og ellers gode priser for medlemmer av Dovre Marsjklubb eller Norges Turmarsjforening. Vi ønsker alle turmarsjgåere hjertelig velkommen til vakre Dovre.»

TINE

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele landet. Fokus på kvalitet og tradisjon gjør TINE til en perfekt samarbeidspartner. TINE har i en årrekke sponset klubber og lag over hele Norge, og har de siste 5 årene vært en god samarbeidspartner med Dovre Marsjklubb, og er stolt hovedsponsor av Dovremarsjen. «TINE ønsker å skape et sunnere og mer aktivt Norge, samtidig ønsker vi å bidra til gode matopplevelser. For å oppfylle ønskene må vi nå folk i ung alder. Derfor sponser vi aktiviteter som turmarsj der man selv deltar, lærer og opplever. Vi tror på inspirasjon gjennom felles opplevelser, flinke lærere, gode rollemodeller og motiverende forbilder. TINE fokuserer på samfunn og miljø gjennom bevisstgjøring og handling, og humanitært arbeid».

Privacy Policy